CLICK HERE FOR VARIOUS NEW JOBS 
CLICK HERE FOR VARIOUS EDUCATIONAL NEWS 
CLICK HERE FOR NEW SCHOLARSHIPS 
CLICK HERE FOR ADMISSION NOTICES 
Click And Follow On Google+ To Get Updates
Please Wait 10 Seconds... OR You CanSkip

ADMISSION NOTICES
Scholarships

Scholarship-300x291

BUDGET 2014-15
budget_2014-2015
New Date Sheets
VU SOLVED ASSIGNMENTS
Recent Posts

Posts Tagged ‘Latest General Knowledge Mcqs’

Latest General Knowledge Mcqs

Latest General Knowledge Mcqs

Which article of the constitution of Pakistan deals with bounded labour and slavery? Ans=Article 11

2: From where Arab spring started? Ans=Tunisia

3: ANSA is the news agency of? Ans=Italy

4: America Cup is associated with which sports? Ans=Yachting

5: Meaning of Sui generis? Ans=of own kind

6: Which statement is incorrect? Ans=Incorrect statement=Legislature is under judiciary

7: How many years Nelson Mandela remained behind the bar? Ans= 27 years

8: Which sea is in central asia? Ans= Aral sea

9: Wheel is the symbol of? Ans=Progress

10: Maple leaf is the symbol of? Ans=Canada

11: Which hurricane attacked in 2012? Ans=Sandy

12: What is meant by equinox? Ans= Day and night equal

13: What is widow tears? Ans=Plant

14: who created the famous character of dracula? Ans= John Polidori

15: 1 Megabyte is equal to? Ans=1000000 bytes

16: Land of seven hills? Ans=Rome

17: 2010 FIF World Cup winner? Ans=Spain

18: Which country is called cockpit of Europe? Ans=Belgium

19: Element required for solar energy conversion is? Ans=Silicon

20: Which vitamin is gained from sunlight? Ans=Vitamin D

21: Which waves are used in cellular phones? Ans=Radio waves

22: Arab league was formed in? Ans=Cairo

23: Which country is in Levant region? Ans=Syria

24: Which event occurred first? Ans=American war of independence

25: father of the french revolution? Ans=Jean-Jacques Rousseau

ALL NEW RESULTS
Educational News

Updated Educational News

Categories
POSTS BY DATE
December 2016
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031